Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се смея ли или да плача...?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

твоята за колко я взе и откъде, ако не е тайна
    147 1.6 TS

Comment

11 000лв на 30.04.2008 от СТЗ - яката наебавка... Защо питаш, до тук вече един колега от форума познава предишния собственик Да не станете 2-ма
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
        И твойта е раждала, така ли? Първо ТС няма да си взема посмъртно, второ форумът е пълен със страдалци дето реват от тия мотори. Дори и темата в която пишем е такава!?!
        Раждала е да,и кво от тва,поне съм сигурен в мотора си на 100%Спора е безмислен,воден е хиляди пъти и резултат няма.Просто истинската Алфа е бензинова/нищо че мойта е Фиат/Да не говориме че тия дето реват от ЖТД-тата/дори и много по-малко/ си траят,шот ги болят гъзовете.Повярвай ми знам как се прави основен ремонт на ЖТД,и какви средства коства
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

По-сполучливо е да се каже,че старата алфа беше бензинова, новата вече е дизелова. Нищо че пак е Фиат
          Giulietta 1,6 JTDm 2013
          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

По-сполучливо е да се каже,че старата алфа беше бензинова, новата вече е дизелова. Нищо че пак е Фиат

Имам тук една стъкмистика за произведените/продадени Алфи 159 от пускането на модела през 2005 г. до края на 2008 г. Може би ще ви е интересно:

Бензинови двигатели - 15,4% при следното разпределение:

1.8 MPI 16V 3,5%
            1.9/2.2 JTS 16V 9,2%
            3,2 JTS V6 24V 2,7%

Дизелови двигатели - 84,6% при следното разпределение:

1.9 JTDM 8V 2,0%
            1.9 JTDM 16V 49,6%
            2.4 JTDM 20V 33,0%

Мисля, че с 15,4 % дял бензиновите матори имат чисто бутиково значение - колкото да не е без хич.
            Last edited by pinko; d.m.y г., 22:59.
            Volvo XC90 D5 '06
            Alfa Romeo Spider 2.0 '90
            Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
            ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
            ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
              Мисля, че с 15,4 % дял бензиновите матори имат чисто бутиково значение.
              Ето за това ще карам само бензинки
              Last edited by Доко; d.m.y г., 23:25.

Comment

Дизела се предпочита заради по икономичния разход на гориво, това е главна причина да се купува повече дизел и на запад и си правят винаги сметката, даже повече отоколкото ние тук с ниските доходи, мисля че такъв ще е процента или подобен и при други марки
                Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                Нагоре по стълбата, която води надолу
                sigpic

Comment

И не само заради икономията - много хора споделят мнението, че новите дизелови двигатели са по-динамични от бензиновите. Мога само да кажа, че следващата ми Алфа отново ще е дизелова.
                  Giulietta 1,6 JTDm 2013
                  156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

И аз бих добавил, че следващата ми Алфа, пак ще е бензин..............е не издуржам да ми трака дизела и това си е........
                    markoni_box@abv.bgАлфа 156 2.0 TС 16 V 98г.
                    Алфа 145 1.4 ТС 16 V 98g.
                    Алфа ГТВ 2.0 ТС 16 V 96г.
                    Алфа 145 1.6 боксер/ бивша/ уникална

Comment

Първоначално публикувано от markonialfa Покажи съобщение
                      И аз бих добавил, че следващата ми Алфа, пак ще е бензин..............е не издуржам да ми трака дизела и това си е........
                      Както казвал фелдфебела Вуто, навремето когато дядо ми бил в ШЗО (понастоящем музей "Земята и хората") - "На един врата му черен, на друг краката му миришат - характери!?!"
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Хаха не знам аз бензин ли ще е или дизел , ама знам че ще е НОВА!!!
                        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Тук вече опираме до финанси, щото в милата ни татковина купуването на чисто нов автомобил все още е приключение. Особено на лизинг.
                          Giulietta 1,6 JTDm 2013
                          156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

А мен пък ме притеснява гаранционното обслужване
                            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

И не само заради икономията - много хора споделят мнението, че новите дизелови двигатели са по-динамични от бензиновите. Мога само да кажа, че следващата ми Алфа отново ще е дизелова.
                              Щадете околната среда , с тези дизели особенно с чиповете яко сажди само в атмосферата правите бре (майтап, карайте си кво ви е кеф)

п.с. Имам само едно въпросче - някой може ли да ми даде смислен отговор защо в щатите не карат дизели ?

Comment

Евтин им е бенза. Напоследък обаче стават все повече дизеляците там. Алфа Ромео, пардон ФИАТ, няма грам напредък в разработката на бензинови агрегати от вече доста години. За сметка на това нафтата е повече от актуална. Някой ще ми даде ли смислено обяснение защо е така? А, и моля ви, нека да не е JTS аргумента ви за нещо интересно при бензинките. Колега от форума, който кара кола с въпросния мотор, ми е разправял надълго и широко за канските си мъки, причинени от нефелката. Мерси!
                                Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

Working...
                                X